کپهکاری باریجه در ۲۰۰ هکتار اراضی ملی میامی
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری میامی از انعقاد تفاهمنامه کپهکاری
گیاه باریجه ۲۰۰ هکتار اراضی ملی روستای حق الخواجه شهرستان خبر داد.
به گزارش توریسم پرس، رئیس منابع طبیعی میامی در نشستی با موضوع
کشت باریجه در میامی به میزبانی منابع طبیعی این شهرستان، صبح یکشنبه
۲۵ شهریور ماه اظهار داشت: طرح کپه کاری و علوفه کاری حق الخواجه در قالب
تفاهمنامهای عملی خواهد شد در این طرح کپه کاری باریجه در سطح ۲۰۰ هکتار
اراضی ملی شامل ۱۰ گروه ۲۰ هکتار با اجرای عملیات علوفه کاری در اراضی
مستثنایت بهصورت مشارکتی با دامداران روستای حق الخواجه انجام خواهد شد.
محمدعلی رضایی با اشاره به ۲ رسالت منابع طبیعی گفت: جلب مشارکتهای
مردم بومی در حفظ و حراست منابع طبیعی و کشت گیاهان دارویی باهدف ایجاد
ارزشافزوده ۲ رسالتی است که منابع طبیعی دنبال میکند.
وی افزود: این طرحها میتواند وضعیت پوشش گیاهی شهرستان میامی را ارتقا
ببخشد و این تفاهمنامه همکاری در حفظ خاک و جلوگیری از فرسایش بادی این
منطقه مؤثر باشد.
وی با اشاره به مزیت های این طرح عنوان کرد: تنظیم گردش آب در طبیعت، تأمین
علوفه موردنیاز دام و درنهایت تولید محصولات دارویی و صنعتی مهم از مزیتهای این
طرح است.
رضایی با بیان اینکه کشت باریجه در حفظ ذخایر ژنتیک گیاهی و جانوری نقش اساسی
دارد بیان کرد: یکی از بخشهای این تفاهمنامه مشخص کردن بهرهبرداران است که
خوشبختانه صورت گرفته و شاهد احیای عرصههای منابع طبیعی، حفاظت خاک، اصلاح
و احیای مراتع، بهبود وضعیت پوشش گیاهی، حفظ منابع آبوخاک، جلوگیری از فرسایش
خاک و بهبود عوامل زیستمحیطی خواهیم بود.
گفتنی است باریجه در صنعت عطر سازی نیز استفاده میشود و صادرات آن میتواند ارزش
افزوده بسیاری را برای کشور داشته باشد.