تاریخ : یکشنبه, ۱۷ تیر , ۱۴۰۳ 1 محرم 1446 Sunday, 7 July , 2024
3

ناشناخته بودن، بزرگترین مشکل زعفران ایران

  • کد خبر : 45668
  • 02 دسامبر 2018 - 10:44

ناشناخته بودن، بزرگترین مشکل زعفران ایران رئیس کمیسیون کشاورزی و آب اتاق بازرگانی خراسان‌رضوی گفت:اگر بتوانیم در معرفی زعفران بیش از پیش فعالیت داشته باشیم، مشکلات ما نیز کمتر خواهد شد. «علی شریعتی‌مقدم» در حاشیه برگزاری کمیسیون کشاورزی، آب و گردشگری اتاق بازرگانی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اخیراً کمسیون اروپایی در بخش کشاورزی جلسه‌ای […]

ناشناخته بودن، بزرگترین مشکل زعفران ایران

رئیس کمیسیون کشاورزی و آب اتاق بازرگانی خراسان‌رضوی گفت:اگر بتوانیم در
معرفی زعفران بیش از پیش فعالیت داشته باشیم، مشکلات ما نیز کمتر خواهد
شد.

«علی شریعتی‌مقدم» در حاشیه برگزاری کمیسیون کشاورزی، آب و گردشگری
اتاق بازرگانی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اخیراً کمسیون اروپایی در بخش کشاورزی
جلسه‌ای داشتند و توصیه همکاری در بخش کشاورزی در ایران و اتحادیه اروپا در
اولویت قرار گرفته است.

وی ادامه داد: ما در اتاق بازرگانی استان از سفیر اسپانیا دعوت به عمل آوردیم که
در زمینه ارتقا تکنولوژی، کشاورزی، سرمایه‌گذاری، گلخانه‌ها و صرفه‌جویی در آب
بتوانیم از همکاری تجربه متقابل نهایت بهره را ببریم.

رئیس کمیسیون کشاورزی و آب اتاق بازرگانی خراسان‌رضوی تصریح کرد: ایران
تولیدکننده حدود ۹۶ درصد جهان است اما شرکت‌های اسپانیایی سابقه صد ساله
دارند و این فعالیت تجاری و برندینگ زعفران در حدود ۳۰ سال پیش آغاز شده و
بیشترین سرمایه‌گذاری در بخش خصوصی در ایران انجام شده است.

شریعتی‌مقدم با اشاره به هدف از برگزاری این کمیسیون با حضور سفیر اسپانیا،
تصریح کرد: ما به هدف بزرگتر مانند توسعه مصارف زعفران می‌نگریم، تولید زعفران
در ایران در حال افزایش است و می‌کوشیم اگر بیش از ۱۰۰۰ تن تولید صورت می‌گیرد،
زمینه حمایت از تولیدکنندگان را نیز رقم بزنیم.

وی تصریح کرد: باتوجه به نیاز کم‌آبی و مزیت‌های چند جانبه این محصول می‌تواند
در توسعه ارزش‌های روستایی نیز مفید واقع شود.

رئیس کمیسیون کشاورزی و آب اتاق بازرگانی خراسان‌رضوی افزود: کشورهایی که
اسپانیایی زبان هستند در مصارف غذایی خود از زعفران استفاده می‌کنند و اگر چاشنی
این غذاها با زعفران ایران آمیخته شود، بازار و مصرف چند برابری را ایجاد می‌کند.

شریعتی مقدم با بیان این‌که هم‌اکنون بزرگترین مشکل زعفران ایران این بوده که
ناشناخته است، یادآور شد: اگر بتوانیم در معرفی زعفران بیش از پیش فعالیت داشته
باشیم، مشکلات ما نیز کمتر خواهد شد.

http://tourism-press.com

لینک کوتاه : https://sanattourism.ir/?p=45668

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.