ناشناخته بودن، بزرگترین مشکل زعفران ایران
رئیس کمیسیون کشاورزی و آب اتاق بازرگانی خراسانرضوی گفت:اگر بتوانیم در
معرفی زعفران بیش از پیش فعالیت داشته باشیم، مشکلات ما نیز کمتر خواهد
شد.
«علی شریعتیمقدم» در حاشیه برگزاری کمیسیون کشاورزی، آب و گردشگری
اتاق بازرگانی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اخیراً کمسیون اروپایی در بخش کشاورزی
جلسهای داشتند و توصیه همکاری در بخش کشاورزی در ایران و اتحادیه اروپا در
اولویت قرار گرفته است.
وی ادامه داد: ما در اتاق بازرگانی استان از سفیر اسپانیا دعوت به عمل آوردیم که
در زمینه ارتقا تکنولوژی، کشاورزی، سرمایهگذاری، گلخانهها و صرفهجویی در آب
بتوانیم از همکاری تجربه متقابل نهایت بهره را ببریم.
رئیس کمیسیون کشاورزی و آب اتاق بازرگانی خراسانرضوی تصریح کرد: ایران
تولیدکننده حدود ۹۶ درصد جهان است اما شرکتهای اسپانیایی سابقه صد ساله
دارند و این فعالیت تجاری و برندینگ زعفران در حدود ۳۰ سال پیش آغاز شده و
بیشترین سرمایهگذاری در بخش خصوصی در ایران انجام شده است.
شریعتیمقدم با اشاره به هدف از برگزاری این کمیسیون با حضور سفیر اسپانیا،
تصریح کرد: ما به هدف بزرگتر مانند توسعه مصارف زعفران مینگریم، تولید زعفران
در ایران در حال افزایش است و میکوشیم اگر بیش از ۱۰۰۰ تن تولید صورت میگیرد،
زمینه حمایت از تولیدکنندگان را نیز رقم بزنیم.
وی تصریح کرد: باتوجه به نیاز کمآبی و مزیتهای چند جانبه این محصول میتواند
در توسعه ارزشهای روستایی نیز مفید واقع شود.
رئیس کمیسیون کشاورزی و آب اتاق بازرگانی خراسانرضوی افزود: کشورهایی که
اسپانیایی زبان هستند در مصارف غذایی خود از زعفران استفاده میکنند و اگر چاشنی
این غذاها با زعفران ایران آمیخته شود، بازار و مصرف چند برابری را ایجاد میکند.
شریعتی مقدم با بیان اینکه هماکنون بزرگترین مشکل زعفران ایران این بوده که
ناشناخته است، یادآور شد: اگر بتوانیم در معرفی زعفران بیش از پیش فعالیت داشته
باشیم، مشکلات ما نیز کمتر خواهد شد.