تاریخ : یکشنبه, ۱۷ تیر , ۱۴۰۳ 1 محرم 1446 Sunday, 7 July , 2024
2

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی: شناخت توانمندی‌های روستاها گام مهمی برای توسعه اقتصاد روستایی است

  • کد خبر : 12108
  • 02 آگوست 2017 - 8:55
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی: شناخت توانمندی‌های روستاها گام مهمی برای توسعه اقتصاد روستایی است

 مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری مرکزی گفت: شناخت ومعرفی توانمندی‌های روستاها گام مهمی در مسیر توسعه اقتصاد روستایی است که برگزاری جشنواره ها و نمایشگاه ها در این زمینه نقش مهم دارد.  سعید فائض پور عصر سه شنبه در افتتاحیه جشنواره ملی معرفی توانمندی‌های اقتصادی و فرهنگی روستاها در اراک اظهار داشت: استان مرکزی اولین […]

 مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری مرکزی گفت: شناخت ومعرفی توانمندی‌های روستاها گام مهمی در مسیر توسعه اقتصاد روستایی است که برگزاری جشنواره ها و نمایشگاه ها در این زمینه نقش مهم دارد.

 سعید فائض پور عصر سه شنبه در افتتاحیه جشنواره ملی معرفی توانمندی‌های اقتصادی و فرهنگی روستاها در اراک اظهار داشت: استان مرکزی اولین استانی است که نگاه استاندار و تیم اقتصاد مقاومتی به روستاها بوده و در سال گذشته سفرهایی به مناطق روستایی داشته ایم.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی در رابطه با جشنواره اقتصاد و فرهنگ روستایی تشریح کرد: این جشنواره در راستای تحقق شعار امسال که اقتصاد مقاومتی است با مشارکت تعدادی از فعالین اقتصاد مقاومتی و فرهنگی روستاهای استان مرکزی، سایر استان ها و دستگاه های اجرایی مرتبط اقدام به برگزاری جشنواره اقتصاد و فرهنگ کرده که این جشنواره از تاریخ ۱۰ تا ۱۳ مرداد ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی استان مرکزی ادامه خواهد داشت.

فائض پور خاطر نشان ساخت: این جشنواره با هدف معرفی توانمندی های اقتصادی و فرهنگی روستاها برگزار شده که در بخش اقتصادی جشنواره دستیابی به اهداف معرفی محصولات و تولیدات روستاها، معرفی چهره های موفق کارآفرین در روستاها و فعالین اقتصادی محلی و معرفی توانمندی های اقتصادی روستاها در زمینه تولید و اشتغال دنبال می شود.

وی بیان کرد: در بخش فرهنگی جشنواره نیز به دنبال حفظ و احیای میراث معنوی روستاها، معرفی آداب رسوم و آیین های روستایی، معرفی ورزش ها و بازی های بومی و محلی، معرفی موسیقی های اصیل محلی، معرفی غذاهای سنتی روستاها، معرفی لباس های بومی، معرفی جاذبه های گردشگری و معرفی گویش های محلی را دنبال می کنیم.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی ادامه داد: برای اولین بار در استان مرکزی از حامیان نسخ خطی روستایی در این جشنواره تجلیل خواهد شد که بسیاری از این نسخ با ارزش در روستاها به شکل بسیار بدی نگهداری می شود و همچنین برای اولین بار در کشور در روستای لیلیان خمین، شخصی منزل مسکونی اش را در اختیار موزه مفاخر و مشاهیر استان مرکزی قرار داده که پس از بازسازی و مرمت به عنوان اولین موزه مفاخر و مشاهیر روستایی استان مرکزی مورد استفاده قرار گیرد و در هفته دولت سال جاری مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

فائض پور بیان کرد: این جشنواره با برپایی نمایشگاه، اجرای گروه های هنری، کارگاه های آموزشی و نشست های هم اندیشی، در فضایی معادل هفت هزار و ۵۰۰ متر مربع برگزار شده و در بخش اقتصادی و فرهنگی نیز ۲۲۰ غرفه اقتصادی و فرهنگی مشارکت دارند که ۷۰ غرفه از آن مربوط به استان مرکزی است.

وی گفت: مجموعا ۲۱ استان در این جشنواره حضور دارند که شامل استان های گلستان، کرمان، قم، لرستان، گیلان، مازندران، سمنان، اردبیل، زنجان، اصفهان، فارس، ایلام، بوشهر، هرمزگان، همدان، سیستان بلوچستان، چهار محال بختیاری، خراسان جنوبی، یزد و کرمانشاه می شود و از استان مرکزی نیز تمام ۱۲ شهرستان حضور دارند.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی اظهار داشت: دستگاه های اجرایی که در این زمینه کمک کرده اند تا جشنواره بر پا شود نیز شامل کمیته امداد حضرت امام (ره)، بسیج سازندگی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و… است که مجموعا ۲۰ غرفه در این نمایشگاه دارند.

لینک کوتاه : https://sanattourism.ir/?p=12108

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.