تاریخ : یکشنبه, ۱۷ تیر , ۱۴۰۳ 1 محرم 1446 Sunday, 7 July , 2024
2
معاون صنایع‌دستی کشور در بازدید از بازارچه میراث ناملموس صنایع‌دستی استان:

طرح «شناسه ملی کالا» برای اصالت‌سنجی محصولات صنایع‌دستی اجرایی می‌شود

  • کد خبر : 107949
  • 21 می 2023 - 13:38
طرح «شناسه ملی کالا» برای اصالت‌سنجی محصولات صنایع‌دستی اجرایی می‌شود
معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در بازدید از بازارچه میراث ناملموس صنایع‌دستی استان گلستان از پیگیری طرح «شناسه ملی کالا» در راستای اصالت‌سنجی محصولات صنایع‌دستی، معرفی و تبلیغ هنرمندان و تولیدات مناطق مختلف کشور خبر داد.

به گزارش صنعت و توریسم به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان، مریم جلالی روز شنبه ۳۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ در بازدید از نمایشگاه و بازارچه میراث ناملموس صنایع‌دستی استان گلستان که با همراهی محمدجواد ساوری مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان و مریم حاجی‌ابراهیمی معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی استان انجام شد، گفت: معاونت صنایع‌دستی در حال پیگیری طرح «شناسه ملی کالا» است تا با درج این شناسه بر روی تولیدات هنرمندان، اطلاعات تولیدکنندگان رهگیری شود. اجرای این طرح در اصالت‌سنجی کالا و معرفی و تبلیغ هنرمندان و تولیدات مناطق مختلف کشور اثرگذار است.
معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور در گفت‌وگو با صنعتگران و هنرمندان حاضر در این نمایشگاه، تصریح کرد: هنرمندان با تولید محصولات، تولید ثروت و تولید اشتغال می‌کنند؛ ازاین‌رو فعالیت این عزیزان اهمیت بسیاری در رونق اقتصاد ملی و درآمد سرانه دارد.
او تأکید کرد: هنرمندان صنایع‌دستی می‌بایست تمرکز خود را بر روی تولید گذاشته و مباحث صادرات و فروش توسط افراد متخصص این حوزه و در قالب شرکت‌های سهامی پیگیری شود تا هنرمندان نیز از سود حاصله سهم خود را دریافت کنند.

اهمیت برندسازی در حوزه فروش صنایع‌دستی و هنرهای سنتی
جلالی در ادامه با اشاره به اهمیت برندسازی در حوزه فروش صنایع‌دستی و هنرهای سنتی، گفت: برای تجمیع انرژی هنرمندان استان گلستان در تولید محصولات باکیفیت و متناسب با نیاز روز، باید تمام تمرکز بر ایجاد یک برند خاص در حوزه صنایع‌دستی شود و تولیدکنندگان مختلف زیرمجموعه آن برند محصولات خود را عرضه کنند.
او خاطرنشان کرد: صنایع‌دستی و هنرهای سنتی برای کاربردی شدن باید در حوزه‌های خانه و آشپزخانه و مد و لباس تلفیق شود.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان نیز در این بازدید گفت: در استان گلستان تاکنون ۴۴ پرونده حوزه صنایع‌دستی در فهرست ملی میراث ناملموس به ثبت رسیده است.
محمدجواد ساوری خاطرنشان کرد: در نمایشگاه و بازارچه میراث ناملموس صنایع‌دستی استان تعدادی از رشته‌های بومی استان که تاکنون ثبت میراث ناملموس شده‌اند در معرض دید عموم قرار می‌گیرد. محصولات عرضه‌شده در این رویداد با حفظ ریشه‌های تاریخی و فرهنگی اقوام استان به‌عنوان حامل میراث گذشتگان به جامعه امروز معرفی می‌شود.
نمایشگاه و بازارچه میراث ناملموس صنایع‌دستی استان گلستان از ۲۸ الی ۳۱ اردیبهشت از ساعت ۹ الی ۱۸ در محل موزه صنایع‌دستی استان واقع در خانه تاریخی امیر لطیفی شهر تاریخی استرآباد (گرگان) میزبان علاقه‌مندان است.
مریم جلالی معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، به‌منظور حضور در آیین پاسداشت ثبت جهانی سوزن‌دوزی ترکمن و جنگل‌های هیرکانی و جشن ثبت هزارمین اثر استان گلستان در فهرست آثار ملی روز گذشته جمعه ۲۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ از طریق فرودگاه بین‌المللی شهدای گرگان وارد استان شد.

 

لینک کوتاه : https://sanattourism.ir/?p=107949

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.