جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی با محوریت استعدادیابی آشپزی
یحیی رحمتی ، صبح امروز، ۱۹ تیرماه در زنجان گفت: این رویداد شامل
دو بخش اصلی مسابقه و جشنواره خواهد بود. این مسابقه در سه
بخش به منظور استعداد یابی و استفاده از غذاهای سنتی، رقابت بین
آشپزان حرفه ای به منظور انتخاب اساتید از بین آنها و نیز رتبه بندی
رستوران ها برگزار می شود.
وی ادامه داد: در پایان جشنواره نیز ۵ آشپز برگزیده برای شرکت در
جشنواره بین المللی گردشگری در بهمن ماه سالجاری معرفی می شوند.
به گفته رحمتی در این جشنواره ۲۰ غرفه به آشپزی اختصاص دارد و
۶۰ غرفه نیز به صنایع دستی، صنایع غذایی و … اختصاص می یابد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان در
خصوص اهداف برپایی این جشنواره عنوان کرد: احیا و ترویج غذاهای
سنتی به عنوان یک جاذبه گردشگری، هدایت استعداد های آشپزی
بویژه جوانان به سوی راه اندازی کسب وکار مستقل، برند سازی
غذاهای ایرانی در صنعت گردشگری، ایجاد شور و نشاط در خانواده ها
و تحرک اجتماعی، توجه به غذای سنتی به عنوان سوغات محلی ،
ملی و بین المللی و تجاری سازی آن، توسعۀ نقش غذا های محلی
در منو های هتل ها و واحدهای پذیرائی و کترینگ ها از جمله اهداف
برپایی جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی در زنجان است.
رحمتی بر شناسایی استعدادهای آشپزی در استان به منظور ارائه
خدمات بهتر به گردشگران بیان کرد: شناسائی استعداد های شهروندان
و آموزش های تکمیلی و بکارگیری آنها در هتل ها و مراکز پذیرائی و
ایجاد زمینه های اشتغال جوانان از اهداف اصلی این جشنواره است.
وی در خصوص محتوای جشنواره گفت: برگزاری مسابقه مراکز
عرضه غذا، برگزاری مسابقه استعدادیابی آشپزان، برگزاری کارگاههای
آموزشی، غرفههای عرضه صنایعدستی ، برگزاری برنامههای فرهنگی ،
انتخاب برترینهای مراکز عرضه غذا و انتخاب استعدادهای آشپزی استان
محتوای جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی را تشکیل می دهد.