تاریخ : یکشنبه, ۱۷ تیر , ۱۴۰۳ 1 محرم 1446 Sunday, 7 July , 2024
2

جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی با محوریت استعدادیابی آشپزی

  • کد خبر : 31288
  • 10 جولای 2018 - 16:17
جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی با محوریت استعدادیابی آشپزی

جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی با محوریت استعدادیابی آشپزی یحیی رحمتی ، صبح امروز، ۱۹ تیرماه در زنجان گفت: این رویداد شامل دو بخش اصلی مسابقه و جشنواره خواهد بود. این مسابقه در سه بخش به منظور استعداد یابی و استفاده از غذاهای سنتی، رقابت بین آشپزان حرفه ای به منظور انتخاب اساتید […]

جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی با محوریت استعدادیابی آشپزی

یحیی رحمتی ، صبح امروز، ۱۹ تیرماه در زنجان گفت: این رویداد شامل
دو بخش اصلی مسابقه و جشنواره خواهد بود. این مسابقه در سه
بخش به منظور استعداد یابی و استفاده از غذاهای سنتی، رقابت بین
آشپزان حرفه ای به منظور انتخاب اساتید از بین آنها و نیز رتبه بندی
رستوران ها برگزار می شود.

وی ادامه داد: در پایان جشنواره نیز ۵ آشپز برگزیده برای شرکت در
جشنواره بین المللی گردشگری در بهمن ماه سالجاری معرفی می شوند.

به گفته رحمتی در این جشنواره ۲۰ غرفه به آشپزی اختصاص دارد و
۶۰ غرفه نیز به صنایع دستی، صنایع غذایی و … اختصاص می یابد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان در
خصوص اهداف برپایی این جشنواره عنوان کرد: احیا و ترویج غذاهای
سنتی به عنوان یک جاذبه گردشگری، هدایت استعداد های آشپزی
بویژه جوانان به سوی راه اندازی کسب وکار مستقل، برند سازی
غذاهای ایرانی در صنعت گردشگری، ایجاد شور و نشاط در خانواده ها
و تحرک اجتماعی، توجه به غذای سنتی به عنوان سوغات محلی ،
ملی و بین المللی و تجاری سازی آن، توسعۀ نقش غذا های محلی
در منو های هتل ها و واحدهای پذیرائی و کترینگ ها از جمله اهداف
برپایی جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی در زنجان است.

رحمتی بر شناسایی استعدادهای آشپزی در استان به منظور ارائه
خدمات بهتر به گردشگران بیان کرد: شناسائی استعداد های شهروندان
و آموزش های تکمیلی و بکارگیری آنها در هتل ها و مراکز پذیرائی و
ایجاد زمینه های اشتغال جوانان از اهداف اصلی این جشنواره است.

وی در خصوص محتوای جشنواره گفت: برگزاری مسابقه مراکز
عرضه غذا، برگزاری مسابقه استعدادیابی آشپزان، برگزاری کارگاه‌های
آموزشی، غرفه‌های عرضه صنایع‌دستی ، برگزاری برنامه‌های فرهنگی ،
انتخاب برترین‌های مراکز عرضه غذا و انتخاب استعدادهای آشپزی استان
محتوای جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی را تشکیل می دهد.

لینک کوتاه : https://sanattourism.ir/?p=31288

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.