به گزارش صنعت و توریسم به نقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان، آرمان وطندوست روز سهشنبه ۱۶ فروردین ماه ۱۴۰۱در اینباره اظهار داشت: «با عنایت به آغاز ماه مبارک رمضان و بهمنظور نظارت ویژه بر عملکرد و فعالیت واحدهای گردشگری در نحوه ارائه خدمات به مسافران و گردشگران و همچنین لزوم آمادگی این مراکز برای استفاده در ماه مهمانی خدا، طرح بازدید نظارتی بر تاسیسات گردشگری استان از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز و تا پایان این ماه ادامه خواهد داشت.»
معاون گردشگری و سرمایهگذاری کردستان، عنوان کرد: «کلیه رستورانهای بین راهی و مراکز اقامتی استان اعم از هتلها و مهمانپذیرها ورستورانها با کسب مجوز و رعایت شئونات این ماه مبارک فعالیت خود را برای ارائه خدمات مطلوب به گردشگران ادامه و ملزم به رعایت کلیه ضوابط و مقررات مربوطه هستند.»
او با تاکید بر لزوم حفظ حرمت و رعایت شئونات ماه مبارک رمضان توسط تاسیسات گردشگری، افزود: «حضور مستمر و منسجم دستگاههای نظارتی از جمله صنعت، معدن و تجارت، دامپزشکی، تعزیرات، مرکز بهداشت، اداره نظارت بر اماکن عمومی، ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و سایر ارگانهای نظارتی در ایام ماه مبارک رمضان بهمنظور نظارت کامل بر تمامی واحدهای صنفی لازم و ضروری است.»
وطندوست رعایت شئونات اسلامی و حرمت مبارک رمضان را یکی از اصلیترین وظایف دستگاههای نظارتی در این ایام دانست و یادآور شد: «نحوه فعالیت رستورانها و غذاهای آماده سطح شهر که دارای سالن پذیرایی هستند بهصورت شیفتی و در دو نوبت ۱۵روزه خواهد بود.»
مطالب دیگر در حوزه میراث فرهنگیها را در صنعت و توریسم دنبال کنید.