برگزاری جشنواره غذای ایرانی در شهر کراچی
برگزاری جشنواره غذای ایرانی در شهر کراچی توسط سرکنسولگری جمهوری اسلامی در شهر کراچی برگزار شد
جشنواره غذای ایرانی به همت سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران
در کراچی پاکستان روز (یکشنبه) همزمان با نخستین ماه سال جدید و به منظور معرفی
آداب و سنن ایرانی و معرفی جشن نوروز، جشنواره غذای ایرانی ویژه بانوان را برگزار کرد
در این مراسم که با استقبال و حضور گسترده محافل سیاسی و دیپلماتیک نیز مواجه شد، در
خصوص آداب و رسوم نوروز و آیین های مربوط به آن به ویژه هفت سین مطالبی ارائه شد
این جشنواره با حضور همسر سرکنسول کشورمان در این شهر به همراه همسران مقامات عالیرتبه پاکستانی
از جمله رییس مجلس ایالتی و جمعی از همسران وزیران دولت محلی، دیپلمات های
مقیم کراچی، شخصیت های علمی و فرهنگی این ایالت و ایرانیان مقیم این شهر برگزار شد..
میهمانان این آیین با بیش از ۳۰ نوع غذای ایرانی نظیر ‘خورش های ایرانی و برخی غذاهای بومی و محلی کشومان’ پذیرایی شدند.
بر اساس آمارها و نتایج نظرسنجی های رسمی، بیش از ۸۸ درصد گردشگران در جهان، آشنایی
با سبک های مختلف آشپزی و خوردن غذاهای سنتی کشورهای مختلف را از مهم ترین فاکتورهای سفر می دانند.
امروزه غذاهای سنتی و محلی که دارای ارزش تاریخی، فرهنگی،غذایی و درمانی هستند نقش مهمی در حوزه گردشگری ایفا می کند و می توان از آن به عنوان ظرفیتی مهم در تنوع بخشی به جاذبه های گردشگری بهره گرفت.
غذا از معیارهای مهم سفر و از اصلی ترین مولفههای گردشگری محسوب می شود و در سالهای
اخیر به اهمیت ارتباط میان غذا و جذب گردشگر توجه ویژه ای شده تا جایی که مفهوم جدیدی در حوزه گردشگری با عنوان ‘گردشگری غذا’ تعریف شده است.
tourism press