تاریخ : یکشنبه, ۱۷ تیر , ۱۴۰۳ 1 محرم 1446 Sunday, 7 July , 2024
3

افتتاح پروژه‌های شهری با پویش «افتتاح» و شعار «هر هفته یک افتتاح»

  • کد خبر : 67639
  • 01 جولای 2020 - 10:45
افتتاح پروژه‌های شهری با پویش «افتتاح» و شعار «هر هفته یک افتتاح»

شهردار کرمان خبر داد: افتتاح پروژه‌های شهری با پویش «افتتاح» و شعار «هر هفته یک افتتاح» به گزارش کرمان‌آنلاین، سیدمهران عالم‌زاده با بیان این‌که در دورۀ جدید مدیریت شهریِ شهر کرمان، تلاش شد با شعار «همۀ ما یک شهر داریم» و با برگزاری جلسات کارشناسی و تخصصی با حضور متخصصان حوزه‌های مختلف، فصل نوینی از […]

شهردار کرمان خبر داد:

افتتاح پروژه‌های شهری با پویش «افتتاح» و شعار «هر هفته یک افتتاح»

به گزارش کرمان‌آنلاین، سیدمهران عالم‌زاده با بیان این‌که در دورۀ جدید مدیریت شهریِ شهر کرمان، تلاش شد با شعار «همۀ ما یک شهر داریم» و با برگزاری جلسات کارشناسی و تخصصی با حضور متخصصان حوزه‌های مختلف، فصل نوینی از دوران عمران، آبادانی و توسعه در دیار کریمان رقم بخورد، گفت: در این دوره، علاوه بر تکمیل و افتتاح پروژه‌های دور قبل ازجمله تقاطع‌های غیرهم‌سطح که هزینۀ زیادی برای شهر و شهرداری در بر داشت، پروژه‌های بزرگ و کوچک دیگری نیز طراحی و اجرا شد.

وی افزود: همچنین با همکاری متخصصان حوزۀ معماری و شهرسازی، موضوع شهر انسان‌محور پیگیری شد که در این راستا، با تأکید بر ضرورت توجه به افراد دارای معلولیت، تلاش شد در تمام پروژه‌های شهری، مسیرهای ویژۀ این افراد طراحی و اجرا شود.

شهردار کرمان به تلاش برای انتخاب کرمان به‌عنوان پایلوت «شهر دوستدار کودک» هم اشاره کرد و گفت: در این خصوص نیز موضوع کودکان به‌صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت و در تمام پروژه‌های شهری، آنچه که در «شهر دوستدار کودک» باید مورد توجه قرار گیرد، پیگیری شد.

وی با بیان این‌که «شهر دوستدار کودک»، شهری است که در راستای توسعه، مناسب‌سازی و بسترسازی از منظر کالبدی و اجتماعی شهر برای فعالیت کودکان تلاش می‌کند تا کودکان منطبق با نیازهایشان در شهر زندگی کنند، گفت: ازسوی دیگر، موضوع «شهر انسان‌محور» نیز، از روزهای ابتدایی این دورۀ مدیریت شهری در دستور کار قرار گرفت؛ چراکه شهری «دوستدار کودک» است که کرامت و منزلت تمام ساکنان آن محقق شود؛ زیرا کودکان، در دامانِ پدران و مادرانی بزرگ می‌شوند که جزو شهروندان شهر هستند و برخورداری آن‌ها از حقوق شهروندی، متضمن سلامت روحی و جسمی آن‌ها و فرزندانشان خواهد بود.

شهردار کرمان در ادامه، با اشاره به پروژه‌های مختلف شهری در این دوره از مدیریت شهری گفت: علاوه بر مطالعه و طراحی پروژه‌های بزرگی چون پارک گردشگری، سال گذشته ۲۰ بوستان در مقیاس منطقه‌ای و محله‌ای، تقدیم شهروندان شریف کرمانی شد.

عالم‌زاده افزود: اواخر سال گذشته نیز قرار بود ۱۵ بوستان دیگر به بهره‌برداری برسد که به‌دلیل شیوع ویروس کرونا، تکمیل و افتتاح این پروژه‌ها معطل ماند که با توجه به آماده بودن این پروژه‌ها، از این هفته با پویش «افتتاح» و با شعار «هر هفته یک افتتاح»، پروژه‌های شهری جدید افتتاح و به مردم عزیز کرمان تقدیم خواهد شد.

عالم‌زاده اظهار امیدواری کرد روز‌به‌روز شاهد توسعه و آبادانیِ گوشه گوشۀ این مرز پُرگهر، به‌ویژه شهر کرمان باشیم.

لازم به ذکر است؛ پیش از این نیز بوستان‌های رسالت و ابوالفضل (ع) به بهره‌برداری رسیده‌اند؛ ضمن این‌که در دور جدید بهره‌برداری از پروژه‌های شهری (هر هفته یک افتتاح)، همزمان با ولادت امام رضا علیه‌السلام، بوستان «سراج» به بهره‌برداری خواهد رسید.

شهردار کرمان:

یک میلیون و ۸۳۰ هزار مترمربع از معابر شهر کرمان آسفالت خواهد شد

شهردار کرمان از آسفالت یک میلیون و ۸۳۰ هزار مترمربع از معابر شهر کرمان در مناطق پنج‌گانۀ شهری خبر داد.

به گزارش کرمان‌آنلاین، سیدمهران عالم‌زاده با اشاره به برگزاری مناقصه گفت: برای آسفالت معابر، پیمانکار مناسب انتخاب شده و به‌زودی روکش آسفالتِ بعضی از معابر شهر کرمان آغاز خواهد شد.

وی با اشاره به تعهد یک‌سالۀ پیمانکار برای آسفالت معابر شهر کرمان افزود: طی یک‌سال آینده، بیش از یک میلیون مترمربع از معابر شهر کرمان توسط پیمانکار و نزدیک به همین میزان نیز توسط سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری، (در مجموع یک میلیون و ۸۳۰ هزار مترمربع) آسفالت خواهد شد.

شهردار کرمان با تأکید بر اینکه در این اقدام جهادی، کیفیت آسفالت مدنظر است، بیان کرد: روکش آسفالت معابر، بدون تراشیدن آسفالت قبلی اجرا نمی‌شود؛ ضمن این‌که معابر براساس آزمایش CBR (به‌دست آوردن مقاومت خاک بستر و سایر مصالح سنگی لایه‌های روسازی) و به‌صورت اصولی روکش آسفالت خواهد شد.

عالم‌زاده به اجرای طرح فاضلاب شهری و نیاز به حفر کانال توسط پیمانکار طرف قرارداد شرکت آب و فاضلاب در بعضی از معابر شهر کرمان اشاره کرد و گفت: بعضی از معابر، پس از تکمیل پروژۀ فاضلاب آسفالت خواهد شد.

وی از فعال شدن واحد لکه‌گیری آسفالت معابر شهر خبر داد و گفت: این اقدام در مناطق پنج‌گانه در حال پیگیری است.

شهردار کرمان یکی از دلایل آسیبدیدن آسفالت معابر را نفوذ آب‌های سطحی ناشی از بارندگی به لایه‌های زیرین آسفالت دانست و گفت: در صورت هدایت آب‌های سطحی، دیگر آسفالت معابر در اثر نشت آب به لایه‌های زیرین آسیب نخواهد دید.

عالم‌زاده از اجرای طرح جمع‌آوری آب‌های سطحی ناشی از بارندگی در چهار نقطۀ شهر کرمان خبر داد و افزود: نقاط بحرانی شهر در زمان بارندگی و همچنین ایمن‌سازی شهر در مقابل سیلاب، توسط مشاور در حال بررسی است.

شهردار منطقه سه:

بررسی و تکمیل پرونده‌های شهرسازی مستلزم صبوری ارباب‌رجوع است

شهردار منطقه سه گفت: ماهیت معاونت شهرسازی شهرداری‌ها، اجرا و نگهبانی از ضوابط طرح تفصیلی است.

به گزارش کرمان‌آنلاین، رامین امیرمداح با بیان این‌که معاونت شهرسازی و معماری شهرداری به‌عنوان یکی از بخش‌های گسترده با خدمات متنوع به‌صورت مداوم در حال فعالیت و خدمت‌رسانی به شهروندان است، گفت: هرساله شاهد تغییراتی در طرح تفصیلی و مصوبات نهایی برای اجرا در منطقه ازسوی کمیسون ماده ۵ هستیم که این به‌روزرسانیِ پرونده‌های شهرسازی، دقت ویژه‌ای را می‌طلبد.

وی با اشاره به این‌که روزانه علاوه بر بازدیدها و ارایۀ اخطاریه، حدود ۵۰ پرونده توسط همکاران واحد شهرسازی ثبت می‌شود که دارای مراحل مختلفی است، گفت: اگرچه ثبت و چک کردن پرونده‌های شهرسازی زمان‌بر است، اما ارباب‌رجوع به نتیجۀ قطعی می‌رسد؛ بنابراین، از شهروندان می‌خواهیم در انجام این مراحل صبوری کنند.

شهردار منطقه سه افزود: برای سرعت‌بخشیدن به امور شهرسازی و جلوگیری از تجمع شهروندان، سیستم نوبت‌دهی شهرسازی در این منطقه راه‌اندازی شده تا شهروندان با آسودگی خیال، در بخش انتظار بمانند تا نوبت آن‌ها اعلام شود.

امیرمداح تأکید کرد: اجرای این طرح و تسریع در امور پرونده‌ها، منوط به همکاری شهروندان با همکاران حوزۀ شهرسازی است.

زیرسازی و آسفالت برخی معابر شهر کرمان

مدیرعامل سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری کرمان از زیرسازی و آسفالت برخی معابر شهرکرمان خبر داد.

به گزارش کرمان‌آنلاین، جواد نظری گفت: طی روزهای اخیر، لاین جنوبی بلوار امام صادق (ع) به متراژ ۶۰۰۰ مترمربع، لاین شمالی بلوار امام صادق (ع) به متراژ ۷۵۰ مترمربع، خیابان شهید مطهری، کوچه شماره ۱۵ به متراژ ۱۱۰۰ مترمربع، خیابان هفده شهریور، کوچه شماره ۱۲، جنوبی یک، به متراژ ۳۶۰ مترمربع و زیرگذر پل شهید الله‌دادی به متراژ ۱۰۰۰ مترمربع زیرسازی و آسفالت شده است.

وی هدف از این اقدام را تسهیل در امر عبور و مرور وسایل نقلیه بیان کرد.

در نشست اعضای شوراهای اجتماعی محله و شهرداران محله مطرح شد:

افزایش مشارکت شهروندان در این دورۀ مدیریت شهری

نشست اعضای شوراهای اجتماعی محله و شهرداران محله‌ با موضوع پیشگیری و مقابله با سرقت در محله‌ها برگزار شد.

به گزارش کرمان‌آنلاین، مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری کرمان در ابتدای این نشست که ظهر امروز نهم تیرماه در سالن شهید مرتضوی استانداری و با حضور فرماندار، شهردار، فرمانده انتظامی استان، شهرداران مناطق پنج‌گانۀ شهرداریُ اعضای شوراهای اجتماعی محله و شهرداران محلۀ کرمان برگزار شد، گفت: این جلسه پیرو مصوبۀ شورای امنیت کشور درخصوص مقابله با سرقت تشکیل شده که این مصوبه، وظایف تمام دستگاه‌های عمومی و خصوصی را در این رابطه مشخص کرده است.

حمید شمس‌الدینی خاطرنشان کرد: وضعیت جرم سرقت در استان کرمان نسبت به سایر استان‌ها چندان مطلوب نیست؛ استان کرمان به‌دلایل مختلف ازجمله وسعت، موقعیت جغرافیایی، ترکیب جمعیتی و تنوع قومیتی، بستری برای برخی جرایم دارد؛ ضمن این‌که سارقان غیربومی هم در استان مرتکب جرم می‌شوند.

وی بیان کرد: مهم‌تر از خسارت مالی که بر اثر سرقت متوجه افراد می‌شود، موضوع ناامنی و اثر روانی ناشی از سرقت در افراد خسارت‌دیده است که آسیب آن به‌مراتب زیان‌بارتر است.

شهرداران محله در تأمین امنیت حاشیۀ شهر مشارکت کنند

در ادامۀ نشست، فرماندار کرمان گفت: در دورۀ شهرداری آقای عالم‌زاده و با حضور محمد جهانشاهی در سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمان، زمینۀ حضور و مشارکت مردم در عرصه‌های مختلف حیات شهری فراهم شده است.

علی بابایی افزود: شهرداران محله در سال‌های اخیر، فعالیت افتخاری ارزشمندی در حوزه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی و حتی عمرانی شهر داشته‌‌‌اند.

وی خاطرنشان کرد: جلوگیری از بزه سرقت در جاهایی از قبیل اماکن تاریک، خرابه‌ها، پارک‌ها و انجام پایش تصویری در این مناطق در حوزۀ شهرداری است که از تلاش‌های شهرداری کرمان در این زمینه قدردانی می‌کنیم.

فرماندار کرمان تأکید کرد: مدیران استان با هم‌افزایی در حوزه‌های مختلف می‌توانند در زمان کوتاه‌تری به اهداف توسعه‌ای و رساندن شهر و استان کرمان به وضعیت مطلوب دست پیدا کنند.

بابایی خاطرنشان کرد: آمار سرقت در سه ماهۀ نخست سال‌جاری در شهر کرمان روند کاهشی داشته که حاصل تلاش‌های نیروی انتظامی بوده است.

وی یادآور شد: انتظار ما از شهرداران محله، مشارکت در پُر کردن خلاءهای امنیتی در شهرک‌های حاشیۀ شهر است که اخیراً نیز مواردی از سرقت و مسایل امنیتی در این مناطق رخ داده است.

ترویج استفاده از نگهبان محله با هدف ارتقای امنیت محله‌ها

سپس فرمانده انتظامی استان کرمان با تأکید بر لزوم تلاش در حوزۀ پیشگیری از وقوع جرم افزود: انضباطی که هر یک از دستگاه‌های اجرایی در حوزۀ فعالیت‌های نهادی خود ایجاد می‌کنند، بسیار اهمیت دارد.

سردار عبدالرضا ناظری با اشاره به اهمیت ارتقای نظم در محله‌ها بیان کرد: در هر طرح و پروژه‌ای که اجرا می‌شود حتی قبل از صدور پایان کار، پیوست و تأییدیۀ انتظامی هم در نظر گرفته شود.

وی با اشاره به این‌که بسیاری از سرقت‌ها از ساختمان‌های در حال ساخت و اماکن خصوصی صورت می‌گیرد، تأکید کرد: ترویج استفاده از نگهبان محله که در کرمان مغفول مانده، می‌تواند علاوه بر تأمین امنیت، زمینۀ اشتغال جوان‌های محله را فراهم کند.

فرمانده انتظامی استان افزود: احساس امنیتی که حضور نگهبان در محله به اهالی می‌دهد، بسیار ارزش دارد؛ حقوق این شخص را هم اهالی محل می‌توانند به‌صورت توافقی پرداخت کنند.

ناظری بیان کرد: شهرداران محله با کلانتری منطقۀ خود در ارتباط باشند و تخلفاتی که در محله رخ می‌دهد را گزارش دهند.

وی یادآور شد: شهر کرمان جهش بسیار خوبی در زمینه شهردارمحله داشته است.

شهروندان برای امنیت محله‌هایشان طرح و ایده بدهند

شهردار کرمان نیز در ادامۀ نشست شوراهای اجتماعی محله و شهرداران محله گفت: ذی‌نفعان اصلی امنیت در شهر، مردم هستند و ارتقای امنیت موجب افزایش رضایتمندی آن‌ها از شهر می‌شود.

سیدمهران عالم‌زاده افزود: تحقق شهر پایدار بدون تأمین امنیت امکان‌پذیر نخواهد بود و امنیت و نظم عمومی در بخش‌های اجتماعی و ترافیکی، جزو اولویت‌های ما در مدیریت شهری است.

وی خاطرنشان کرد: پایین بودن سطح امنیت در شهر هزینه‌های زیادی را متوجه شهرداری می‌کند که یکی از انواع آن، سرقت چراغ‌ها و پروژکتورها در اماکن عمومی است.

شهردار کرمان با اشاره به تأکید ویژه‌ای که در این دوره بر تقویت ساختار شهرداران محله‌ وجود دارد، افزود: شهرداران محله، منتخبان محله‌ها هستند و توسط شورایی متشکل از نمایندگان سمن‌ها، بانوان، جوانان و افراد شاغل در محله و تعدادی رابط از مرکز بهداشت، کلانتری، دفتر امام جمعه، شهرداری، دادگستری و آموزش و پرورش، از میان ساکنان محله انتخاب می‌شود.

عالم‌زاده ادامه داد: دیدگاه ما این است که شهرداران محله علاوه بر شهرداری با سایر دستگاه‌های اجرایی در ارتباط باشند.

وی یادآور شد: ذی‌نفع اصلی امنیت، مردم هستند و آن‌ها بهتر می‌توانند برای امنیت محلۀ خود تصمیم بگیرند و در این خصوص طرح و ایده بدهند.

شهردار کرمان بیان کرد: شهرداری در کنار شورای تأمین و فرماندهی انتظامی استان از هیچ کمکی برای ارتقای امنیت محله‌ها فروگذار نمی‌کند.

شوراهای محله، بستر مناسبی برای مردمی کردن فعالیت‌هاست

معاون شهردار و رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمان نیز در ادامه گفت: شورای اجتماعی محله‌ از دل شورا و قوانین موجود بیرون آمده و طی سال‌های اخیر در شهر کرمان، آزمون و خطاهایی داشته و در حال حاضر، بستر مناسبی برای مردمی کردن فعالیت‌ها در کرمان است.

محمد جهانشاهی یادآور شد: در سال گذشته دو کارگروه ایمنی و بحران در محله‌ها تشکیل دادیم که می‌توان از مدل آن‌ها برای اقدام در خصوص پیشگیری و مقابله با سرقت در محله‌ها استفاده کرد.

گفتنی‌ است؛ در پایان این نشست، شهرداران محله‌های کرمان به بیان دیدگاه‌ها، مشکلات و پیشنهاد‌های خود در رابطه با موضوع جلسه پرداختند.

منبع:شهرداری کرمان

 

مطالب دیگر در حوزه شهرداری‌ها را در توریسم پرس دنبال کنید

 

لینک کوتاه : https://sanattourism.ir/?p=67639

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.