تاریخ : جمعه, ۱۵ تیر , ۱۴۰۳ 29 ذو الحجة 1445 Friday, 5 July , 2024
1

ارزیابان سازمان جهانی صنایع دستی به روستای «کلپورگان» سفر می‌کنند

  • کد خبر : 11633
  • 23 جولای 2017 - 13:03

به گزارش خبرگزاری صنعت و توریسم به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، بهروز عیسی‌زهی اظهار داشت: روستای «کلپورگان» و به ویژه سفال این روستا به دلیل ویژگی هایی که دارد، مورد توجه قرار گرفته و به همین دلیل پرونده ای برای جهانی شدن روستا تنظیم و به […]

به گزارش خبرگزاری صنعت و توریسم به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، بهروز عیسی‌زهی اظهار داشت: روستای «کلپورگان» و به ویژه سفال این روستا به دلیل ویژگی هایی که دارد، مورد توجه قرار گرفته و به همین دلیل پرونده ای برای جهانی شدن روستا تنظیم و به سازمان جهانی صنایع دستی فرستادیم.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان افزود: دوم مرداد ماه امسال ارزیابان سازمان جهانی صنایع دستی به روستای کلپورگان سفر و معیارهای جهانی شدن این روستا و به ویژه سفال آن را که یک سفال منحصر به فرد می باشد مورد ارزیابی قرار خواهند داد.

وی با بیان اینکه برای ارزیابی روستای کلپورگان برای ثبت جهانی ۳ داور به این روستا می آیند که ۲ داور خارجی و یک داور ایرانی خواهند بود، ادامه داد: بازدید از کارگاه های سفال از مهمترین برنامه های سفر نمایندگان سازمان جهانی صنایع دستی می باشد که در این بازدید فرایند تولید سفال، حجم تولید، ویژگی های سفال و بحث آموزش آن مورد ارزیابی این نمایندگان قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به اینکه کارگاه های سفال که دارای کوره پخت می باشند، آماده و تجهیز شده اند، گفت: جلسه ای با حضور فرماندار و بخشدار مرکزی شهرستان سراوان با مردم این شهرستان تشکیل و از آنها خواسته شد تا همکاری لازم را با مسئولین داشته باشند.

عیسی زهی با اشاره به اینکه تلاش کردیم تا امکانات لازم را فراهم کنیم و زیرساخت‌های روستا را به حد استاندارد برسانیم بیان کرد: با تقسیم کار بین دستگاه های مربوطه سعی داریم تا زمینه را برای جلب نظر ارزیابان و جهانی شدن روستای کلپورگان فراهم کنیم.

گفتنی است: روستای کلپورگان در ۲۵ کیلومتری شهرستان سراوان واقع شده و سفال این منطقه به صورت کاملا دستی, بدون چرخ سفالگری و توسط زنان بلوچ ساخته می شود.

لینک کوتاه : https://sanattourism.ir/?p=11633

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.