آموزش رعایت پروتکل های بهداشتی به واحدهای تولیدی مستقر در ناحیه صنعتی نگور سیستان و بلوچستان
به گزارش صنعت و توریسم به نقل از روابط عمومی شرکت شهرک های صنعتی استان سیستان و بلوچستان ،مهندس”علیرضا راشکی ” اظهار داشت: با توجه به بحرانی بودن وضعیت کرونا در استان سیستان و بلوچستان و تعطیل نبودن واحد های تولیدی در این ایام ،رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در واحد تولیدی از اهمیت به سزایی برخوردار است.
بازدید از واحد های غذایی این شهرک صنعتی سیستان و بلوچستان
وی افزود: علاوه بر آموزش پروتکل های بهداشتی از واحد های غذایی این شهرک با توجه به حساسیت آنها مورد بازدید قرار گرفت، که از آن جمله مبی توان به واحدهای تولیدی عمل آوری کنسرو ماهی تن و تولید و بسته بندی آب آشامیدنی اشاره کرد.
رئیس هیات مدیره شرکت شهرک های صنعتی استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در این بازدید کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتیاری نیز حضور داشتند.
مهندس راشکی تاکید کرد: در این بازدید نواقص موجود تذکر داده شد و قرار شد در اسرع وقت موارد مذکور مرتفع و گزارش مکتوب آن نیز به شرکت شهرکهای صنعتی استان اعلام شود.